سالادخورون

برای من مخلفات کنار غذا، غذا رو لذیذ تر می کنه و منو مشتاق تر به خوردن به خصوص انواع سالادها، ترشیجات و ماستیجات! بنابراین یکی از دوست داشتنی های پاییز برای من به غیر از ترکیبات رنگش، انواع سبزیجاتیه که به وفور یافت می شه، عاشق اینم که برسم خونه، در یخچال رو باز کنم و سبزیجاتش رو بریزم بیرون و باهاش سالاد درست کنم. نوع سالادم بستگی به موجودی سبزیجات همون روز داره. مثل سالاد زیر که ترکیباتش شامل: کرفس، ذرت آب پز شده، بروکلی، کلم قرمز، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، جعفری، پیازچه، هویج و قطعات خیلی ریز قارچه. بعد این سالاد رو با سسی مشتمل بر سس خردل، سس هزار جزیره چیلی، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و ادویه مخصوص سالاد مخلوط کردم و یه پیتزای سبزیجات هم کنارش درست کردم و به عشق سالاد از پیتزام هم لذت بردم! البته در لذت بردنم، سهم اون سس های تند کنار پیتزا هم محفوظه.لبخند

ترکیبات مختلف پیتزا رو تست کردم. پیشنهاد می کنم یه بار با بادمجان و گوشت (ترکیبات دیگه اش: قارچ، جعفری، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، آویشن،ذرت، زیتون، پنیر)  امتحان کنید، عالیه. با میگو هم خوب جواب داده (ترکیبات دیگه اش: فلفل دلمه ای، قارچ، فلفل سبز و آویشن،ذرت، پنیر). خلاصه دل کندن از سوسیس و کالباس فقط با این ترکیبات خوشمزه  برام امکان پذیر شد.خوشمزه

برای ذرت به جای خریدن کنسروش (حالا که بلال فراوونه) پیشنهاد می دم بلال رو بعد از پوست کندن در قابلمه ای که تا سطح بلال ها رو اب پوشونده گذاشته و بعد حدود 3-4 ساعت با اب بجوشه و بعد از سرد شدن با چاقو ذرت ها رو از بلال جدا کنید. برای مصرف هفتگیتون مقداری رو در یخچال بذارید و بقیه رو در فریزر. من که به حد وفور از ذرت در پیتزا و سالاد استفاده می کنم.

  
نویسنده : زادبانو ; ساعت ۱۱:٥۳ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩۱
تگ ها :