این ازی شکمو

من عاشق غذا خوردن و درست کردن غذا هستم. بفرمایید شام رو که می دیدم دو سه نفر سوپ درست کردند. خیلی از رنگ و لعابش خوشم اومد و هوس کردم. اینه که یه سرچ توی نت کردم و بعد سوپ رو با کمک از نت نوشته ها و البته با تغییراتی بنا به سلیقه خودم به شکل زیر درست کردم که خیلی خیلی لذیذ شد.

سوپ شیر و قارچ – مناسب برای 4 نفر

نصف لیوان جو پرک، نصف سینه مرغ، یک عدد پیاز متوسط، یک عدد سیر رو با دو یا سه تا لیوان اب می ذاریم بپره. بعد از یکساعت و نیم یه هویج، یه کدو سبز (کدو به دلخواه است چون من از باغ می چینم و تازه است دوست دارم استفاده کنم) و مقداری فلفل سیاه یا سفید می اندازم توی قابلمه و درش رو می ذارم تا بپزه، 1 ساعت دیگه همه مواد پخته شده (به جز مرغ که جدا ریش ریش می کنم) رو در مخلوط کن می ریزم. حسابی له که شد یک تا 1 لیوان شیر داغ کم چرب اضافه می کنم و قارچ های خورد شده رو هم می ریزم داخل و کمی نمک هم اضافه می کنم و می ذارم نیم ساعت دیگه بپزه. موقع سرو جعفری خورد شده تازه می ریزم روی ظرف سوپ . واقعا لذیذه. خامه هم نمی ریزم. هیچ کدوم از مواد مثل قارچ رو هم تفت نمی دم. اینطوری می شه غذای سالم و خوشمزه.

 

  
نویسنده : زادبانو ; ساعت ۱:٠٤ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢۸ خرداد ۱۳٩٤
تگ ها : آشپزی