آشپزی و دلتنگی!

مامان برای یه هفته رفته مسافرت و جاش خیلی خالیه.

فعلا حوزه ریاستش به من منتقل شده و دارم کیف می کنم با آشپزی اجباری. ادویه ها رو می ذارم جلوم و با سخاوت در درست کردن غذا استفاده می کنم. ادویه هفت رنگ. فلفل سیاه و فلفل قرمز. دارچین. زعفران و آویشن و زردچوبه و پودر لیمو ترش و ... ادویه در طعم غذا می تونه جادو کنه و مزه به غیر از تازگی مواد مورد استفاده کاملا به نوع و مقدار ادویه هم بستگی داره.

یه دختر دایی دارم که در درست کردن هر recipe که جلوش می ذاری استاده. این سیزده به در که باغ بودیم دو مدل غذای چینی با گوشت و مرغ پخته بود. در غذاهای چینی معمولا از سس سویا استفاده می شه که سس تلخیه و برای گرفتن تلخی اش از عسل استفاده می شه. غذا طعم بدی نداشت ولی بوی اشتهاآور و دلنوازی هم نداشت! در نهایت فقط برای یه بار مزه کردن خوب بود و خیلی به ذائقه ما ایرانی ها نمی خورد.

هرچند اگه سرآشپزی مثل مامان دور و برت باشه و غذاهاش رو یه بار تست کرده باشی و مزه انواع ترشیجات و مربا هاش هم یه بار زیر دندونت رفته باشه دیگه هر نوع غذا و هر طعمی رو نمی پسندی و خوش پسند می شی! در سفر قشم بهمن ماه که با تور رفته بودم به خاطر مربای توت فرنگی اش هر روز صبح، سفره صبحانه امون پر از میهمان ناخوانده می شد. :دی

از چی داشتم حرف می زدم که رسیدم به چینی ها و قشم؟ اهان. داشتم می گفتم. جاش  خیلی خالیه.

/ 5 نظر / 6 بازدید
آنا

جاش خالی نباشه. فکر کنم اشپزی خودتم خوب باشه. آخ جوون

شادی

آخی....دقیقا 2هفته پیش بود که منم توو همچین موقعیتی قرار گرفتم و مامانم 1هفته اینجا نبود ..... هرروز سرکار توو فکر این بودم که شام چی درست کنم.....[خنده] در نگاه اول سخت بود با اینکه آشپزی و دوست دارم....ولی این یه هفته مدیریت خونه درس خیلی خوبی برام بود ......[پلک]

جهان- داوران

منم از وقتی یازده سالم بود از مامانم دور شدم .. دو سه ماهی یک بار می بینمش .. خداییش دستپختش حرف نداره .. ولی خیلی از اشپزیش یاد گرفتم سالها مجردی زندگی کردن اشپزی رو خوب یاد گرفتم ... منم دلم لک زده برای یه مسافرت ..........

mina

سلام دوست خوب من .من مادرم خیلی ساله اشپزی نمی کنه ولی یادم نمیره چه نونهای خوشمزه ای می پخت.بازم روزگارت خیلی بهتر از منه ......