سالادخورون

برای من مخلفات کنار غذا، غذا رو لذیذ تر می کنه و منو مشتاق تر به خوردن به خصوص انواع سالادها، ترشیجات و ماستیجات! بنابراین یکی از دوست داشتنی های پاییز برای من به غیر از ترکیبات رنگش، انواع سبزیجاتیه که به وفور یافت می شه، عاشق اینم که برسم خونه، در یخچال رو باز کنم و سبزیجاتش رو بریزم بیرون و باهاش سالاد درست کنم. نوع سالادم بستگی به موجودی سبزیجات همون روز داره. مثل سالاد زیر که ترکیباتش شامل: کرفس، ذرت آب پز شده، بروکلی، کلم قرمز، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، جعفری، پیازچه، هویج و قطعات خیلی ریز قارچه. بعد این سالاد رو با سسی مشتمل بر سس خردل، سس هزار جزیره چیلی، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و ادویه مخصوص سالاد مخلوط کردم و یه پیتزای سبزیجات هم کنارش درست کردم و به عشق سالاد از پیتزام هم لذت بردم! البته در لذت بردنم، سهم اون سس های تند کنار پیتزا هم محفوظه.لبخند

ترکیبات مختلف پیتزا رو تست کردم. پیشنهاد می کنم یه بار با بادمجان و گوشت (ترکیبات دیگه اش: قارچ، جعفری، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، آویشن،ذرت، زیتون، پنیر)  امتحان کنید، عالیه. با میگو هم خوب جواب داده (ترکیبات دیگه اش: فلفل دلمه ای، قارچ، فلفل سبز و آویشن،ذرت، پنیر). خلاصه دل کندن از سوسیس و کالباس فقط با این ترکیبات خوشمزه  برام امکان پذیر شد.خوشمزه

برای ذرت به جای خریدن کنسروش (حالا که بلال فراوونه) پیشنهاد می دم بلال رو بعد از پوست کندن در قابلمه ای که تا سطح بلال ها رو اب پوشونده گذاشته و بعد حدود 3-4 ساعت با اب بجوشه و بعد از سرد شدن با چاقو ذرت ها رو از بلال جدا کنید. برای مصرف هفتگیتون مقداری رو در یخچال بذارید و بقیه رو در فریزر. من که به حد وفور از ذرت در پیتزا و سالاد استفاده می کنم.

/ 4 نظر / 46 بازدید
سارا(گاه نوشت های من)

اووووووممممممممممم[خوشمزه] منم که شیکمو ممنون بابت راهنماییت درباره بلال. یه بار می خواستم دونه هاشو جدا کنم هر کاری کردم نشد. نمی دونستم اول باید آب پز شه

*ناتالی

هوم کلی با این عکس احساس نزدیک بودن بهت کردم...راستی آزی اگر ذرت رو توی زود پز بزاری نیم ساعته آماده میشه، اگر هم خواستی میتونی توی ماهیتابه ی رژیمی درستشون کنی اولش پوستشونو بکن بعد سطح روشونو با روغن زیتون و نمک آغشته کن و بزارشون تو ماهیتابه و درشو ببند تقریبا چهل و پنج دقیقه ای ذرتها با طعمی فوق العاده آماده ست. پیتزا با بادمجان یا کدو هم خوراک مردم یونانه که شما داری توی ایران به شیوه ی یونانی حال میکنی[چشمک]

بانوی تابستان

وااااااااااااای آزی چه کردی با دل من؟!!!!!! می شه یک روز من رو تنهایی به صرف همین پیتزای خوشمزه و سالاد لذیذش به خونه تون دعوت کنی؟[چشمک] آخه ماهور جان هیچ کدوم از ترکیبات مذکور رو تو غذا دوست نداره و می دونم اگر ماهور رو هم دعوت کنی بنده خدا گشنگی می کشه و لب به هیچ کدوم نمی زنه [ناراحت]

شادی

واااااااااااای آزی جون....این توصیفاتت منو کشت .....:))))) منم که شکموووو.... دلم خواست شَدیــــــــــــــــــــــــــــددددددد